För 5 bröd behöver du:
* 50g jäst/14g torrjäst
* 7,5 dl ljummet vatten
* 3 msk olja
* 15 dl mjöl
* 1 msk salt

För fyllningen (4 personer):
* 2 kycklingbröst 
* 3 dl panko
* 2 ägg
* 2 dl mjöl
* 1 lök
* 1 st romansallad
* 1/4 gurka
* 2 dl creme fraiche
* 2 msk sweet chilisås
* 2 msk majonnäs
* 3 msk vitlökspulver
* salt
* olja för stekning

Gör såhär:
1. Börja med brödet:
2. Häll det ljumna vattnet i en bunke.
3. Smula ner jästen/häll i jästen i vattnet. Häll i hälften av mjölet, oljan och saltet och blanda jämnt.
4. Tillsätt resten av mjölet och knåda degen tills den är slät och fin.
5. Forma baguetter, lägg på en plåt klädd med bakplåtspapper, täck över med en köksduk och lämna för att jäsa i 40 min.
6. Sätt ugnen på 225 grader.
7. När brödet jäst i 40 minuter, skär diagonala snitt längs bröden och lägg in i ugnen i ca 15 minuter. När du knackar på brödet så ska det låta ihåligt.
8. Täck över brödet med en köksduk och låt vila under tiden du förbereder kycklingen och såsen.
9. Dela kycklingfilén på längden (fjärilsfilea den, så att den blir tunnare)
10. Använd 2,5 msk vitlökspulver till att strö över kycklingen samt salta den.
11. Vispa äggen i en djup tallrik.
12. Lägg fram ett bakplåtspapper och häll mjöl på en sida och panko på en annan.
13. Vänd den kryddade kycklingen först i mjöl, sedan i ägg och sedan i panko.
14. Värm upp matolja så det täcker botten på en stekpanna.
15. Stek kycklingen på båda sidor tills genomstekt
16. Skölj salladen och hyvla löken
17. Blanda dressingen till salladen, alltså creme fraiche, majonnäs, sweet chili sås, 0,5 msk vitlökspulver, och smaka av med salt.
18. Skär upp baguetterna längs sidan, lägg salladen på botten, lägg sedan på lök, dressing, kycklingen och lite mer dressing.