Ni vet min mjölkchoklad brownie? Detta är likt den men ändå inte. Här har ni en som är tjockare, mer fudgy och ärligt talat helt sjuk.

  • 3 ägg
  • 150g mjölkchoklad
  • 3,5 dl socker
  • 1 dl kakao
  • 200g smör
  • 3 dl mjöl

Gör såhär:

  1. Smält smör med choklad på spisen på låg värme.
  2. Tillsätt kakao när det smält halvvägs.
  3. Låt svalna
  4. Sätt ugnen på 175 grader
  5. Vispa ägg och socker poröst. Behöver inte vara överdrivet fluffigt men så sockret lösts upp i alla fall.
  6. Häll i chokladblandningen och mjölet. Blanda försiktigt.
  7. Häll i bakplåtsklädd form (använde mig av en 20×20 form) och grädda i ugnen mellan 20-30 min beroende på ugn. Kakan ska röra sig lite lite när man skakar lätt på formen. Min hade jag i ugnen i 27 minuter.
  8. Låt svalna lätt innan du sätter in den i kylskåpet och har den där tills den är helt nedkyld. Den behöver inte vara iskall men när du känner på undersidan av formen så får den inte vara ens lite ljummen någonstans, annars rinner det ut när du skär i den. Helst ska den vara helt kall, efter att man skurit den så kan man värma lite i mikrob om man vill ha det lite ljummet men då tappar man fudgy konsistensen
  9. Njut!!!