En riktigt god baguette med kyckling curry röra, finns det något bättre? Knappt. En matig baguette med den bästa röran jag vet!
För 2 stora baguetter (30 cm)
1 kycklingbröst
1 röd paprika
2 msk currypulver
1 tsk paprikapulver
1 tsk salt
1,5 dl créme fraîche
2,5 msk majonnäs
lite olja till stekning
Förslag på tillbehör:
- Romansallat
- Tomat
- Majs
- Ananas
Gör så här:
- Tärna kycklingen och paprikan i små tärningar
- Stek kycklingen på hög värme med 1 msk currypulver, paprikapulvet och 0.5 tsk salt kycklingen är genomstekt.
- Förbered under tiden en skål med resten av currypulvret, saltet,paprikan, majonnäsen och creme fraichen.
- Häll i den lättavsvalnade kycklingen och smaka av. Låt gärna röran vila i kylskåp i minst 30 minuter men gärna mer för att smakerna ska hinna utvecklas mer.
- Skär upp baguetten och servera!