En riktigt god baguette med kyckling curry röra, finns det något bättre? Knappt. En matig baguette med den bästa röran jag vet!

För 2 stora baguetter (30 cm)

1 kycklingbröst
1 röd paprika
2 msk currypulver
1 tsk paprikapulver
1 tsk salt
1,5 dl créme fraîche
2,5 msk majonnäs
lite olja till stekning

Förslag på tillbehör:

  • Romansallat
  • Tomat
  • Majs
  • Ananas

Gör så här:

  1. Tärna kycklingen och paprikan i små tärningar
  2. Stek kycklingen på hög värme med 1 msk currypulver, paprikapulvet och 0.5 tsk salt kycklingen är genomstekt.
  3. Förbered under tiden en skål med resten av currypulvret, saltet,paprikan, majonnäsen och creme fraichen.
  4. Häll i den lättavsvalnade kycklingen och smaka av. Låt gärna röran vila i kylskåp i minst 30 minuter men gärna mer för att smakerna ska hinna utvecklas mer.
  5. Skär upp baguetten och servera!